La Regidoria de Joventut impulsa el concurs de música “Cervera Sound”

L'artista o grup guanyador anirà a tocar a l’agost a Escaldes-Engordany, dins dels actes del Dia Mundial de la Joventut

Foto de Oleg Magni de Pexels

S’han obert el període d’inscripcions al concurs “Cervera Sound”, un projecte compartit entre la Regidoria de Joventut de la Paeria de Cervera i el Departament de Joventut del Comú d’Escaldes-Engordany (Andorra), que té com a objectiu fomentar i promocionar la producció musical de joves d’entre 12 i 35 anys dels dos territoris.

Per participar al concurs, els/les artistes/bandes o punxadiscos de Cervera hauran d’emplenar un formulari (que trobaran a les xarxes socials de l’Espai Jove “El Racó”), juntament amb un tema o sessió inèdit (amb una durada màxima de 5 minuts per a solistes/bandes i de 10 minuts per a punxadiscos).

Una vegada finalitzat el  període d’inscripció, la Regidoria de Joventut penjarà totes les obres al seu canal de Youtube, mitjançant el qual es podrà votar (indicant “M’agrada” o “No m’agrada”).

Finalment, a mitjans de juliol, es donarà a conèixer l’artista/punxa disc/grup guanyador, que anirà a tocar a l’agost a Escaldes-Engordany, dins dels actes del Dia Mundial de la Joventut.

La regidora de Joventut, Meritxell Ramon, valora molt positivament la iniciativa, ja que “no és gaire habitual trobar projectes d’aquesta tipologia entre dos serveis locals de Joventut”. A més, espera que el concurs sigui “la primera de moltes accions coordinades amb altres serveis locals de Joventut”.