La ministra Judith Pallarés inicia les trobades amb la gent gran de les set parròquies

L’objectiu d’aquestes sessions es copsar de primera mà les inquietuds d’aquest col·lectiu

La ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés, ha començat aquest dimarts a la tarda la ronda de trobades amb la gent gran del país, organitzades pel Ministeri i per la Federació de la Gent Gran d’Andorra.

L’objectiu d’aquestes sessions es copsar de primera mà les inquietuds d’aquest col·lectiu, desplaçant-se a cadascuna de les set parròquies per intercanviar idees i alhora informar-los dels programes, prestacions i ajuts disponibles a la cartera de serveis del Govern per a gent gran, així com del funcionament de l’aplicació AndorraSalut.

“La voluntat és apropar-nos de manera directa des d’Afers Socials a la gent gran per poder explicar totes les accions que poden fer i al revés, que ells ens expliquin i també ens traslladin les seves demandes”, ha afirmat Pallarés en declaracions a la premsa.

La primera de les trobades s’ha dut a terme avui al Centre Perecaus ‘Com a Casa’ de Canillo, on la ministra s’ha pogut reunir amb la gent gran de la parròquia. En l’acte també ha participat el cònsol major de la parròquia, Francesc Camp, i el president de la Federació de la Gent Gran d’Andorra, Fèlix Zapatero.

Està previst que les visites segueixin demà a Encamp i, al llarg dels propers dies, a Ordino, la Massana, Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.