Rocio Del Alba i David Valero s’emporten la victòria en la Continental Super Cup Massi 2021

La campiona d'Espanya i el medallista olímpic de Tokio 2020 no donen cap opció als seus rivals

Un circuit nou en el qual lluir-se, ciclistes de primer nivell internacional, punts UCI en joc i l’arribada de la part decisiva de la Continental Super Cup Massi, eren els grans atractius de la cita. Si a això li sumem les petites pluges caigudes en les jornades anteriors, quedava un panorama increïble per a la competició. Qualsevol petita distracció, podria convertir-se en caiguda.

Un panorama que prometia espectacle. I el dia no va decebre. Amb el bronze olímpic, David Valero, com a màxim favorit; Jofre Cullell (Primaflor Mondraker XSauce), Hugo Drechou (Scott Creuse Oxygene) o Ever Alejandro (RR Bikers), es postulaven com l’alternativa. Però Valero no volia sorpreses i des del primer gir, va començar a incrementar el ritme, obrint un petit forat, que mai es va tancar. Per darrere, Cullell i Drechou, intentaven retallar distàncies. Carrera completament trencada.

Amb el pas de les voltes, Valero va confirmar les seves bones sensacions i va cavalcar cap al triomf parant el cronòmetre en 1:09:41. Cullell, molt combatiu, es va destacar en la segona posició. Però l’emoció estava servida, amb la lluita pel podi. Ever Alejandro va aconseguir atrapar a Drechou en l’última volta i es van jugar el tercer esglaó, a l’esprint. El francès va ser el més ràpid i va completar el podi.

ROCÍO DEL ALBA TORNA SENSE DUBTES

La campiona d’Espanya tornava a competir, després d’una lesió soferta als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. I ho va fer de la millor manera. Va atacar des d’un bon inici i ningú va ser capaç de seguir-la. A la seva estela es va viure un gran ball de posicions, per completar el podi.

La ciclista del BH Templo Cafes no va dubtar en cap moment i va arribar a la línia de meta celebrant la seva gran victòria, amb un temps de 1:10:36. Finalment, Natalia Fischer (Fischer Scott) i la danesa Viktoria Knudsen (Holte Mountainbike Klub).

Amb els resultats de la cita de Vallnord Pal Arinsal, David Valero assalta el liderat i supera Koretzky, per tan sols 2 punts. En fèmines, Meritxell Figueres (MMR Factory Racing) manté el mallot de líder, amb un marge de 12 punts amb Rocío de l’Alba.

Per una altra banda, també s’ha disputat el Campionat d’Andorra de Cross Country i els guanyadors han estat els següents: 

  • CADET: Adrià Regada
  • SUB-23: Kilian Folguera
  • ELIT: Xavier Jové

AVUI, S’ESTRENA OFICIALMENT LA COPA CATALANA DE DHI EN EL NOU CIRCUIT DE COPA DEL MÓN

Avui Vallnord – Pal Arinsal acollirà una de les proves més esperades en un escenari totalment nou. La Copa Catalana estrenarà nou circuit de Copa del Món amb punt de sortida al Pic del Cubil i arribada al retorn de Cubil. Durant el dia d’avui, els corredors han pogut entrenar per tenir-ho tot a punt per demà. 

HORARIS

  • 09: 00-10: 00h Baixada de reconeixement
  • 10: 30h 1st Mànega
  • 12: 30h 2nd Mànega (aprox.)