Nova producció teatral del Punt 400 amb la gent gran de la Massana

Divendres i dissabte, a les Fontetes

La secció junior del grup de teatre The Teen Project fa la seva presentació pública amb una obra conjunta amb el grup de teatre de la gent gran de la Massana. L’obra es titula: “Mans a l’obra: una escola i sis monges”, basada en la popular pel·lícula “Sister Act”. L’adaptació i direcció ha anat a càrrec de Fran Doonan i Sofia Martins, que destaquen la interacció i les relacions que s’han creat entre joves i padrins. “A banda de la vessant artística, és molt important el temps que han passat conjuntament, que ha estat molt enriquidor a nivell personal”, ha afirmat Martins.

Aquesta divertida comèdia estarà protagonitzada pels joves: Paula Linares, Candela Sirkia, Martina Bringueret, Tommy Gea, Ona Fernandez, Chloé Ruiz, Lara Malta i Quio Álvarez. Pel que fa a la gent gran, els participants són Estrella Alvite, Mari Carmen Martin, Salvi Muñoz, Pilar Perez, Laura Rosado, Isabel Capellan, Patricia Calvo.

Durant aquests dies estan fent els últims assajos perquè el públic gaudeixi de l’obra, que tracta sobre un grup de joves sense motivació que aconsegueixen sortir endavant gracies a la motivació de les monges.

S’espera que la representació tingui tant èxit com la que van representar el grup sènior dels Teen Project ara fa un mes.

Aquest diumenge, tot el grup farà una sortida a Barcelona per veure l’espectacle “Billy Elliot”.