Les visites teatralitzades al Bosc del Menairons arrenquen amb una gran acollida

La sortida va a càrrec de les actrius Mercè Canals i Olga Areny, que donen vida a Aspres i Corantell

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Camí dels Menairons, a Pal. FOTO: EDUARD COMELLAS.

Sota el nom de “Viu la màgia dels menairons”, el Comú de la Massana ha posat en marxa un cicle de sortides teatralitzades al camí de les Pedres Blanques, rebatejat amb el nom de Bosc dels Menairons l’estiu passat, dins el programa Macarulla, d’Andorra Turisme, amb la col·laboració dels comuns.

La sortida va a càrrec de les actrius Mercè Canals i Olga Areny, que donen vida a Aspres i Corantell, les dues menairones que acompanyen els infants i les seves famílies per un recorregut de quatre quilòmetres, amb un desnivell apte per a tots els públics.

A través d’endevinalles i històries, els infants descobreixen el mític món dels menairons. A més, aquests dies tenen l’al·licient de fer-ho amb raquetes de neu, cosa que fa l’excursió encara més divertida.

“A la Massana dediquem una especial atenció a l’oferta familiar amb l’objectiu que tothom es diverteixi amb la descoberta de la natura”, explica el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà.

De moment s’han fet dues sortides, el 27 i 28 de desembre, que han tingut un ple absolut. També estan completes les visites del 7 i 8 de gener i queda alguna plaça per la de diumenge, dia 9. Els tiquets es poden adquirí a l’Oficina de Turisme.