La Massana posa en marxa l’Espai Ciutadà

Seran cites presencials amb el conseller de Participació Ciutadana i amb altres representants comunals

FOTO: EDUARD COMELLAS.

El Comú de la Massana continua obrint vies de comunicació amb els ciutadans. Tot i que des de sempre les cònsols i consellers han rebut els ciutadans que ho han sol·licitat, ara s’obre un canal específic per sol·licitar cites presencials a través de la web www.lamassana.ad.

“No tothom s’atreveix a demanar una reunió per expressar algun neguit o fer alguna proposta de millora. Per això, vam decidir obrir aquest canal, àgil i fàcil, que s’inscriu dins la nostra voluntat de fomentar el departament de Participació Ciutadana”, afirma la cònsol major, Olga Molné.

Per demanar cita, només cal omplir el formulari amb les dades de contacte i el tema que es vol tractar. “Demanem la temàtica perquè en funció de l’interès del sol·licitant, estaré acompanyat de les cònsols o del conseller corresponent. Fins i tot, en alguns casos, potser convindrà que m’acompanyi algun tècnic”, explica el conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Guillem Forné.

Recordem que a la mateixa web el Comú de la Massana disposa d’un enllaç per fer consultes via email. A més, molts ciutadans també envien missatges privats a través de les xarxes.

Pel que fa a canals de difusió, el Comú recorda que té operatiu un canal de Telegram on es publiquen totes les activitats comunals.