El Vide Dressing s’ha tancat amb un bon balanç, ja que s’han complert els dos objectius principals. Com explica el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, “hi ha una part de sostenibilitat, pel fet que la confecció de la roba és un dels sectors més contaminants. Aquest objectiu l’hem complert amb escreix perquè entre els dos caps de setmana s’ha aconseguit allargar la vida de més de 15 mil articles, entre els venuts i els que s’han donat a Carisma; D’altra banda, també hem aconseguit dinamitzar el centre de la Masana durant dos caps de setmana. Hem pogut veure molta gent als carrers, restaurants i terrasses”.
El Vide Dressing s’ha convertit en un esdeveniment que la gent ja té al seu calendari per poder comprar peces úniques i a bon preu. A més, també hi ha un component solidari, ja que moltes parades donen els seus guanys a projectes benèfics.
La directora de Turisme, Emma Jiménez, ha recordat que el mercat va començar amb poques parades i amb un públic poc acostumat als productes de segona mà i que a força d’insistir ara hi ha molt interès en la moda sostenible. Recordem que hi ha hagut un total de 160 estands, repartits en dos caps de setmana. Jiménez remarca que el més destacat del mercat és que s’hi pot trobar productes de totes les marques i en bon estat. A més, també es dona molta importància a la presentació dels productes, amb unes parades atractives.
La major part de roba i complements són de dona, al voltant del 80%, però cada cop hi ha més clientela masculina, per la qual cosa des de l’organització s’anima als homes a muntar parada. També té molta sortida la roba infantil i juvenil.
Un altre dels aspectes destacats és que tots els visitants s’emporten un mínim de dues o tres peces.
El Vide Dressing tornarà a la primavera, ja que cada any es fan dues edicions, durant les dues èpoques de transició, ja sigui cap a la roba d’hivern o cap a la roba d’estiu.