El Punt 400 celebra l’onzè aniversari amb diferents propostes durant tota la setmana

El cartell d’activitats inclou una xerrada per a pares i joves a càrrec del filòsof David Murias

Els usuaris i responsables del Punt 400, el centre jove de la Massana, no van poder celebrar el desè aniversari d’aquest servei a causa de la pandèmia. Aquest any sí que poden tirar endavant la celebració, seguint els protocols sanitaris i amb prèvia reserva de totes les activitats, trucant al telèfon del centre 835 505 o al mòbil 602 450.

Les activitats donen el tret de sortida aquesta mateixa tarda, amb un taller de graffiti que ocuparà la paret que condueix fins al Punt 400, és a dir, de la planta 4 a la 5 de l’edifici dels Arcs. Els dinamitzadors del centre han avançat que es tracta d’un disseny que juga amb la perspectiva. El taller es farà durant les tardes de dimarts i dimecres.

La proposta de la tarda va adreçada a pares i fills, ja que es tracta d’una xerrada titulada “La relació entre els teus pares i tu”, a càrrec del filòsof David Murias. Aquesta xerrada s’inclou dins el cicle sobre dilemes juvenils que ha portat a terme el Punt 400 durant les darreres setmanes. En la sessió es parlarà sobre empatia, comunicació i relació en el si de la família. Serà dijous, a les 19.30 h, a les Fontetes i també es podrà seguir pel canal de twitch del Punt 400.

Les activitats clouran amb una festa, divendres a la tarda, a la Closeta. Hi haurà inflables, futbolí, hoquei aire i una hamburguesada.

“Considero que és important celebrar l’aniversari del Punt 400 perquè volem que els joves se’l facin seu i creïn un vincle amb els dinamitzadors-educadors, a més de divertir-se i relacionar-se entre ells”, afirma el conseller d’Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet.

El Punt 400 rep una afluència mitjana d’una trentena de joves diaris.