La Massana tanca la Puríssima amb un bon balanç

Bona participació a les activitats del Bosc dels Menairons, que s’allargaran fins a finals d’any

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
ANDORRA LA MASSANA 11/12/2022 CONCERT DE LA CORAL DE L'ESCOLA DE MÚSICA DE LES VALLS DEL NORD. CONCERT DE LA CORAL "LES ORENETES" DE LA GENT GRAN DE LA MASSANA I ENTREGA DE PREMIS DE GUARNIMENTS DE L'AVET. FOTO: EDUARD COMELLAS. COMÚ DE LA MASSANA.

La plaça de les Fontetes, convertida en el Bosc dels Menairons, ha estat l’escenari de moltes activitats durant tot el pont de la Puríssima.

L’Avet de Nadal ja ha completat la decoració amb la col·laboració de tots els qui han participat al concurs de decoració nadalenca. Avui s’han lliurat els premis a les tres guanyadores tot i que tots els participants han mostrat la seva creativitat.

Les actuacions musicals han estat constants durant tota la setmana. Avui han actuat els alumnes de l’Escola de Música de les Valls del Nord i les corals sant Antoni i les Orenetes. Però també han passat per l’escenari de les Fontetes la Grossband, l’Andorra Gospel Cor, el cor de Rock d’Encamp, Vibrand en Clau de Soul…

Una de les accions més divertides i participatives va ser el concurs de karaoke. També va rebre molts aplaudiments el grup de teatre de la gent gran, que va representar “El pessebre”.

Cal destacar el fantàstic màpping de butxaca, de l’artista massanenc Daniel Arellano, que ha deixat amb la boca oberta a petits i grans.

El Bosc dels Menairons continua amb moltes activitats i també amb el Joc dels Menairons, un joc virtual que consisteix en trobat cada dia els deu menairons que s’amaguen pels racons i establiments de la Massana. Els qui sumin més punts s’enduran premis valorats en 7.500€ en total, gràcies a la col·laboració dels establiments de la Massana.