La Massana inaugura la Serenalla

Del 15 al 18 de juliol, al parc del Prat Gran de la Massana

L’equip de la Serenalla està treballant intensament perquè tot estigui a punt per l’obertura de portes, aquesta tarda a les 17 h. L’acte inaugural consistirà en el tradicional tall de cinta, la visita als diferents estands i una actuació de dansa i arts plàstiques.

Tot seguit, la benvinguda de la cònsol major, Olga Molné, donarà pas a la primera xerrada de l’espai Àgora sobre agricultura sostenible, amb la presència, entre altres, de la minsitra d’Agricultura, Silvia Calvó.

Participen a la tercera edició de la Serenalla una vintena d’operadors comercials amb productes artesanals i de proximitat a més d’una desena de punts gastronòmics.

La Serenalla és un esdeveniment d’oci multidisciplinar, que gira al voltant dels conceptes de vida saludable i creativitat. Per això ofereix activitats tan variades com tallers artístics, ioga, cinema, concerts…

La programació de la Serenalla és molt àmplia i diversa, cosa que permet al visitant gaudir-ne cada dia, vivint noves experiències. Els organitzadors han dissenyat un protocol molt acurat per prevenir el contagi, com el sentit únic a la zona de parades, la creació de cinc zones separades per consumir els productes gastronòmics amb separació i material per a la desinfecció o la limitació dels participants als tallers.

L’espai per als concerts clourà enguany a les 22 h, adaptant-se a la normativa decretada pel Govern.

La programació es pot descarregar a la web o al canal Telegram del Comú de la Massana.