La Massana formalitza el seu compromís amb Unicef

Les dues entitats signen un memoràndum d’entesa dins el marc de la iniciativa “Parròquies amigues de la Infància”

El compromís verbal que mantenen des de fa anys Unicef Andorra i el Comú de la Massana pel que fa al projecte “Parròquies amigues de la Infància” s’ha formalitzat avui a través de la signatura d’un memoràndum d’entesa.

L’han signat la presidenta d’Unicef, Laura Álvarez Mora, i la cònsol major de la Massana, Olga Molné. Les dues han remarcat la importància de fer participar els infants en els projectes de desenvolupament de la parròquia. Justament, la renovació del parc del Prat Gran es va portar a terme a partir de les aportacions del Consell dels Infants. Pel que fa a pròximes accions, el pressupost 2022 inclourà una partida per col·locar papereres de reciclatge, una proposta sorgida del Consell d’aquest any.

Pels responsables d’Unicef és molt important que, dins aquest projecte internacional, Andorra sigui l’únic país en què totes les parròquies són amigues de la infància, ja que aquesta iniciativa promou un dret molt important dels infants i joves: la participació.

A més de celebrar un Consell dels Infants anual, la Massana s’ha compromès a portar a terme altres accions, com conversar i millorar el camí escolar i posar en valor les accions proposades pels infants.