La llista nacional de PS SDP + exposa les mesures en habitatge i pensions a Canillo

López i Salazar han recollit i han compartit les preocupacions de les canillenques i canillencs que avui han assistit a la reunió de poble que s’ha celebrat al Palau de Gel

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

 La llista nacional de PS SDP + ha explicat avui el seu projecte a Canillo. El candidat a cap de Govern, Pere López, i la número 2 de la candidatura, Judith Salazar, han recollit i compartit amb els assistents la necessitat de treballar en matèria d’habitatge, pensions i l’acord d’associació amb la Unió Europea, àmbits que són primordials dins del programa de l’aliança socialdemòcrata, entre d’altres.

Salazar també ha destacat la voluntat d’explicar arreu del territori les mesures dels socialdemòcrates i que Canillo no en podia ser una excepció, tot i no haver pogut formar una candidatura territorial. “La voluntat no era tancar llista sí o sí, sinó la d’oferir una alternativa amb “cara i ulls” que malauradament no ha estat possible. Hem de ser conscients que cal un treball més aprofundit en aquest territori”.

Així mateix, la número 2 de PS SDP + ha subratllat la importància dels resultats de la darrera contesa electoral pel que fa a la voluntat de la població de tenir un canvi de rumb al país. “Si el volem que realment es faci a nivell nacional ens cal el suport de tothom i des de totes les parròquies”.