La Biblioteca del Pas de la Casa acollirà una entrevista amb Martí Gironell

L'acte començarà a les 19.30 h i s'emmarca en el format d’entrevistes literàries en viu estrenat l’any passat a la parròquia en col·laboració amb Culturàlia

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Biblioteca comunal del Pas de la Casa acollirà aquest dimecres, a les 19.30 h, una entrevista en directe a l’escriptor i periodista Martí Gironell. L’autor presentarà la seva darrera obra ‘El fabricant de records’, la novel·la que han estat llegint els membres dels clubs de lectura d’Encamp i del Pas de la Casa durant el darrer mes. 

L’acte, que es fa en col·laboració amb Culturàlia, segueix el format d’entrevistes en viu estrenat l’any passat a la parròquia amb l’objectiu de complementar l’oferta cultural i literària per a tots els públics. Fins a la data, els ciutadans han pogut viure i participar en les entrevistes fetes a Sílvia Soler, Najat El Hachmi i Carme Riera. Precisament, el format té un gran èxit per la relació propera i bidireccional que s’estableix entre el públic i l’escriptor/a. 

L’entrevista a Gironell estarà oberta a tothom i serà la darrera del cicle d’enguany. Durant l’acte l’autor parlarà de les seves obres, la seva vida lligada a l’escriptura i altres qüestions que puguin sorgir tant per part de l’entrevistador, Arnau Colominas, com del públic assistent. 

Gironell és autor d’obres com ‘Paraula de Jueu’, ‘La Força d’un destí’, ‘El pont dels Jueus’ o ‘La ciutat dels somriures’, entre d’altres.