L’Abarset, conegut com el punt neuràlgic de l’après-ski al Pirineu, enceta la temporada nadalenca amb un programa especial que reforça el seu prestigi. La proposta va arrencar abans del Nadal, concretament aquest passat divendres 19 de desembre, amb la celebració de la Bresh, una festa consolidada dins del calendari d’esdeveniments més reconeguts actualment. Ahir, dia 20, va ser el moment per a l’actuació de Bastian Bux, marcant així un cap de setmana intens i ple d’activitat.
DJs internacionals i festes continuades fins a principis d’any
Des del mateix 24 de desembre i fins al 3 de gener, L’Abarset desplegarà una agenda ininterrompuda on no faltaran sessions a càrrec d’artistes rellevants. Entre els protagonistes hi ha noms com Lola Bozzano (26/12), Mélanie Ribbe (27/12), Les Castizos (28/12), The Trivute (29/12), DJ Oliver (30/12) i Anthony Godfather (31/12). A més, el tradicional brunch del dia 2 de gener comptarà amb la presència dels 2manydjs, consolidant un format diürn que s’ha establert com un element clau dins l’oferta social del complex.
Celebració exclusiva per Cap d’Any
El dimecres 31 de desembre, la nit més esperada per acomiadar l’any tindrà un paper central a L’Abarset. Després d’una sessió après-ski que començarà a les 16:00 h i s’allargarà fins a les 22:00 h, amb les actuacions d’Anthony Godfather, Patricia Mantovani i Eric Vëlycë, arrencarà l’after-party oficial a partir de les 23:59 h. Aquesta festa nocturna s’estendrà fins a les quatre del matí i comptarà novament amb la participació d’Anthony Godfather i Eric Vëlycë, juntament amb els DJs Taty Alzate i Tommy Riordan, configurant així l’esdeveniment més exclusiu per donar la benvinguda al nou any als Pirineus.
Gastronomia oberta durant totes les festes
A partir del 28 de desembre, coincidint amb un augment significatiu en l’afluència visitant, L’Abarset reprendrà el seu horari habitual d’obertura tots els dies de la setmana fins al final de temporada. El restaurant mantindrà activa la seva oferta gastronòmica durant tot aquest període festiu, oferint servei tant per dinars com sopars. La carta destaca pel seu enfocament en productes frescos, estacionals i locals elaborats mitjançant tècniques que fusionen tradició i innovació culinària. Atès l’increment previst en reserves durant aquestes dates nadalenques, es recomana efectuar-les amb antelació.
Compromís social en la festa solidària del 29 de desembre
Entre totes les activitats programades crida especialment l’atenció la festa solidària prevista pel diumenge 29 de desembre sota el títol The Trivute. Els fons recaptats aquest dia es destinaran a fomentar la participació d’i&i Serveis, empresa dedicada a la inclusió sociolaboral vinculada a la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, en fires professionals i tallers especialitzats. Aquesta iniciativa posa en relleu el compromís social que L’Abarset manté fermament envers el territori.
