Dissabte, 14 de desembre de 2024
És notícia

Les Jornades de Cuina d’Hivern de la Massana superen els 2.000 menús venuts

Avatar photo
Els tres tallers de cuina sostenible esgoten de nou les places disponibles

Bona valoració de les Jornades de Cuina d’Hivern, que cada any organitza el Comú de la Massana durant el mes de febrer i que enguany s’han allargat fins al primer cap de setmana de març per aprofitar la bona demanda dels menús oferts pels vint-i-nou restaurants participants.

Segons les dades que han fet arribar els restauradors, s’han venut al voltant de 2.000 menús o bé plats, segons la tipologia del restaurant. A banda de l’elevat volum tant de participants com de comensals, “el punt més positiu és el treball conjunt entre el Comú i els restauradors, que permet posar en valor la cuina local i que va posicionant la Massana com una referència dins la gastronomia sostenible”, assegura la consellera Bet Rossell.

En les darreres edicions, les Jornades han introduït diferents criteris inclosos a l’estratègia de la Massana, Epicentre de la gastronomia sostenible, que promou el producte local i de proximitat, a més de les bones pràctiques a la cuina per fomentar la cuina de reaprofitament. Aquestes jornades han introduït nous elements com la diversitat, a través de la temàtica de les cuines del món, i la inclusió, amb una sèrie de vídeos per posar en valor el paper de la dona a la gastronomia.

D’altra banda, també s’ha programat una sessió de cuina a les escoles, per anar educant els infants en els hàbits sostenibles, una acció que ha tingut una bona acollida i que continuarà durant tot l’any. La pròxima sessió serà el pròxim 22 de març, a l’escola francesa de la Massana.

Els tallers de cuina de reaprofitament i de com fer una barbacoa sostenible han tingut de nou una bona acollida.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Terrassa obre el termini per a demanar ajuts escolars

Notícia següent

Viladecans fomenta la cultura emprenedora juvenil amb el Talent

Notícies relacionades