Incendi a l’estadi nacional d’Andorra

Les flames es van originar a la zona on està instal·lada el pòrtic de la televisió, així com diferents equips electrònics per a la retransmissió dels partits

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
08 October 2021, Andorra, Andorra la Vella: A fire breaks out at Estadi Nacional after the television gantry at the side of the 3300-seater stadium was engulfed in flames three hours after England had trained ahead of Saturday's FIFA 2022 World Cup European Qualifier Group I soccer match against Andorra. Photo: Simon Peach/PA Wire/dpa

Un foc ha estat extingit aquest divendres pels bombers en l’estadi Nacional d’Andorra, on aquest dissabte la selecció del Principat s’enfronta a Anglaterra (20.45 hores) en un partit pertanyent a la fase de classificació per al Mundial de 2022.

L’incendi es va produir tres hores després que la selecció anglesa abandonés l’estadi. L’equip dirigit per Gareth Southgate es va entrenar allí aquest divendres, al migdia, abans que el seleccionador i el jugador de l’Atlètic Kieran Trippier atenguessin els mitjans de comunicació.

Les flames, que van omplir el cel de fum negre, es van originar en la zona on està instal·lada el pòrtic de la televisió, així com diferents equips electrònics per a la retransmissió del partit i, segons un testimoni, va tenir lloc després del treball de diversos electricistes amb motiu del partit.

El personal de l’estadi va intentar controlar el foc amb els extintors instal·lats en l’estadi abans que arribés el cos de bombers. La policia també va ser present, juntament amb personal de la UEFA i de la Federació Andorrana de Futbol.

De moment no sembla que l’incendi vagi a afectar el partit d’aquest dissabte, que es disputarà -segons estava previst- a les 20.45 hores, entre els anglesos i els andorrans, que ocupen el lloc 156 en el rànquing FIFA.