Inaugurada oficialment la Festa del Poble d’Encamp

L’Encamp de Gresca, el ball popular que fa uns anys va estrenar l’Esbart Sant Romà per convertir-se en la icona tradicional de la Festa del Poble ha lluït com mai a la plaça dels Arínsols, inaugurant així “oficialment” la Festa del Poble del 2022.

Un primer torn amb el cos de ballarins de l’Esbart, precedits pels més petits dansaires que han ballat el passeig de gitanes, ha donat peu al ball amb les autoritats. El tercer torn de l’Encamp de Gresca ha estat l’obert a tothom que estava present a la plaça i ha volgut participar del moment “de tradició” del cap de setmana.

La cònsol major, Laura Mas, que ha obert el ball d’autoritats, ha agraït a tothom,  des de la comissió de festes, a les entitats col·laboradores i a tots els veïns i veïnes l’organització i la participació de la festa i ha manifestat que “tothom agraeix que es pugui tornar a gaudir de les festes populars i de germanor”

La Festa del Poble va començar ahir divendres amb el també recuperat sopar de gala al carrer Major, el sopars de solters i solteres, i concerts de música a l’entorn de Sant Miquel. Des d’ahir a la tarda també està en marxa el torneig de pàdel que durant tot el cap de setmana es disputarà a la zona esportiva de Prada de Moles.

Activitats aquàtiques, Interparroquial Prix, Actuació de Ball en línia  i Festa Rac 105

Dissabte de Festa del poble a Encamp es presenta amb un programa ben carregat d’activitats. Des de les 10 h del matí estan en funcionament les activitats aquàtiques per als més petits al passeig de l’Alguer. A la tarda començarà l’Interparroquial Prix amb participants de les joves de totes les parròquies que s’apleguen a Encamp per competir en la gimcana més esbojarrada del Principat. La tarda està plena de música i ball per a totes les edats, amb Músic lovers a la Plaça dels Arínsols, i Soul Storm a Sant Miquel a partir de 22 h. La nit tancarà amb la Festa Rac 105 protagonitzada per Ernest Codina, , Enric Font i Mon DJ a partir de la mitjanit, i agafarà el relleu DJ Moncho, el discjòquei més “encampadà”.

Diumenge, torna el Crash Car i l’Encamp Dance Festival entre un programa replet d’activitats

Diumenge a la tarda, torna el Crash Car a Prada de Moles a partir de les 16 h, les inscripcions s’han de realitzar directament a la zona d’arribada abans de començar.

Diumenge al matí  a partir de les 9 h hi hauran els darrers partits del campionat de pàdel, i la 3a cursa del campionat d’Endurcross a la zona de Beixalís.

A partir de les 10 h seguirem ballant, a l’Encamp Dance Festival on s’aplegaran una desena de grups de dansa del país i clourà amb una masterclass de Brodas Bros.

A la tarda serà el torn de les havaneres a partir de les 18 h a la plaça dels Arínsols amb el grup Crema Catalanam, i ball de tarda amb Atlantics.

Prada de Moles reviurà el partit de solters i solteres contra casats i casades, a partir de les 20 h, i després de sopar serà el torn del grup de versions Frugaods de Alcatraz, el castell de focs i DJ Moncho.

Redacció

La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.

Missatges recents

Viladecans presenta el Pla de Solitud: Antídot a la soledat no desitjada

L’Ajuntament de Viladecans va presentar ahir el Pla municipal d’Actuació Transversal contra la Solitud. Va ser…

31 segons fa

La Policia de Sant Feliu de Guíxols incorpora un dron i una unitat canina

Un dron policial de darrera generació, capaç de ser usat en moltes situacions, -com per…

7 minuts fa

Una caporal dels Mossos va denunciar assetjament laboral i asseguren que no

La Comissió de Valoració de l’Assetjament Sexual (COVAS) dels Mossos d’Esquadra ha conclòs que no…

17 minuts fa

‘A la tardor, platillos!’: Un 80% més de platillos venuts que el 2021

La 8a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos! va acabar ahir amb…

30 minuts fa

El Morell celebrarà un any més la Festa de l’Oli

L’espai de la Fira de Nadal del Morell, a l’esplanada del carrer Àngel Guimerà, acollirà…

30 minuts fa

A judici acusat de violar a una dona de 71 anys en una residència

La Fiscalia de Màlaga demana una pena de 15 anys de presó per a un…

40 minuts fa

Esta web utiliza cookies.