Grup Pyrénées s’associa amb Gallery

Amb l’entrada en l’exclusiva firma de moda i complements de l’avinguda Meritxell es vol afavorir un creixement que permeti generar sinèrgies amb els grans magatzems

Grup Pyrénées ha entrat en la firma de moda i complements Gallery, amb l’objectiu de dotar-la de muscle financer per iniciar una nova etapa d’expansió i creixement en l’univers de les marques de luxe.

L’operació posiciona Pyrénées al costat d’insígnies com Balenciaga, Chloé, Stella McCartney, Christian Louboutin, Isabel Marant, Diane Von Furstenberg, Ganni, Yves Salomon, Aspesi, Roberto Collina, Jacquemus o Stuart Weitzman, entre moltes altres.

La boutique de ‘prêt à porter’ Gallery és un establiment de referència en els sectors de la moda, sabateria, bosses de mà, complements i la bellesa per a les dones.

Compta també amb presència en un espai propi a la primera planta de Grans Magatzems Pyrénées, així com en el marketplace de productes de luxe Farfetch, creat al 2013 i un de les més reconeguts a nivell mundial en la seva categoria.