Grandvalira obre les Finals de la Copa d’Europa amb l’eslàlom i la participació de Joaquim Salarich

La prova serà retransmesa en streaming des del web d’Andorra Televisió i en anglès des del web de Grandvalira

Les curses de les Finals de la Copa d’Europa s’estrenen demà a partir de les 10:30h a Grandvalira amb la disputa de l’eslàlom masculí a la pista Avet de Soldeu i una nova jornada d’entrenaments de descens femení a l’Àliga d’El Tarter (9:30h). Destaca la presència del corredor, Joaquim Salarich. L’esportista de La Molina és la sensació de la temporada amb dos grandíssims top 10 i dos top 15 a la Copa del Món. Salarich arriba a la prova d’aquest dimarts en un moment dolç de forma. Després del seu pas per Andorra viatjarà a Courchevel-Méribel per participar a l’eslàlom del pròxim diumenge a les Finals de la Copa del Món, la primera vegada a la història per un català.

La classificació d’aquesta disciplina al circuit europeu està liderada pel suïs, Noel Von Gruenigen, amb 354 punts; en segon lloc se situa l’alemany Fabian Himmelsbach, amb 324 punts, i la tercera posició l’ocupa el també suïs, Fadri Janutin. Matemàticament, els cinc primers de la llista tenen opció de guanyar la general d’eslàlom. Joaquim Salarich ocupa actualment la 9ª posició. Precisament demà Salarich sortirà amb el dorsal 9.

La prova d’eslàlom serà retransmesa en streaming des del web d’Andorra Televisió https://www.andorradifusio.ad i en anglès des del web de Grandvalira https://www.grandvalira.com/ca/finals-copa-europa-2022#node-3259504 .

Demà a les 19h tindrà lloc a L’Abarset d’El Tarter el sorteig públic de dorsals amb els corredors i corredores participants top 15 del gegant i el descens de dimecres. L’esdeveniment comptarà amb animacions sorpresa i amb la presència de Joan Verdú i Cande Moreno.