Gran èxit de la 30a Mostra Gastronòmica d’Ordino

Avatar photo

La mostra va exhaurir els 370 tiquets que es van posar a disposició del públic

La 30a edició de la Mostra Gastronòmica d’Ordino ha tancat amb un gran èxit de públic i amb un ambient festiu i familiar.

El cònsol major d’Ordino, Josep Àngel Mortés, qualifica la Mostra d'”èxit rotund”. En declaracions recollides per BonDia, ha explicat que “durant trenta anys seguits hem pogut omplir el recinte de la mostra, i sobretot amb gent del país. Estem encantats que Govern aposti pel tema de la gastronomia. És un dels elements importants pel turisme”.

Concretament, la mostra va exhaurir els 370 tiquets que es van posar a disposició del públic per assistir a la Mostra Gastronòmica, l’aparador de noves propostes culinàries dels xefs més emblemàtics de país.

La Mostra va acollir una vintena de restauradors, pastissers i distribuïdors de vins i licors. Mortés va agrair a tots els “que han donat suport incondicional a aquest esdeveniment, ja que sense la seva contribució activa, la Mostra no s’hagués pogut dur a terme”.

A més, afegeix que “estem encantats que el Govern també aposti per la gastronomia, és un dels elements més rellevants, cada cop més, del turisme del país”.

Ambient festiu i familiar

Els assistents a la Mostra van poder gaudir d’un ambient festiu i familiar amenitzat per 13 menús amb 2 plats per cada restaurant.

Per acabar, s’ha celebrat l’acte d’entrega dels guardons al millor tast original, que en aquesta ocasió ha rebut l’hotel Coma per la seva proposta de pa bao de plàncton amb foie-gras d’algues i garoina.

També es va entregar el premi al millor tast tradicional, que va anar a parar a l’hostal Palanques pel seu parmentier de xai i patata violeta.

Homenatge pel 30è aniversari de la Mostra

En aquesta edició, per commemorar les 30 edicions de la Mostra Gastronòmica d’Ordino, s’ha fet un homenatge als 9 actors que han estat a la Mostra des que va començar.

Es tracta de l’hotel Coma, el restaurant Ca l’Eudald, el restaurant Tòpic, Franc Port S.A., la distribuïdora Viníssim, la Casa dels Licors, el cuiner Ramon Sasplugas, el Lycée Comte de Foix i Andocarn.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Ampolla s’adhereix a Viles Florides

Notícia següent

Mor un home mentre menjava en una cafeteria davant la resta de clients

Notícies relacionades