El govern andorrà es traslladarà a Mallorca en viatge oficial

La visita s'iniciarà dilluns 30 amb la rebuda per part de la presidenta del Govern a Xavier Espot al Consolat de Mar, seu de la Presidència del Govern de les Illes Balears

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquest dilluns i dimarts el cap de Govern, Xavier Espot, i la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Silvia Calvó, es traslladen a Palma en viatge oficial, per reunir-se amb la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera.

La visita s’iniciarà dilluns 30 amb la rebuda per part de la presidenta del Govern a Xavier Espot al Consolat de Mar, seu de la Presidència del Govern de les Illes Balears. Ambdues delegacions celebraran una reunió de treball a la qual també participaran la ministra Calvó i el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, i el conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí.

Està previst que a les 12 h el cap de Govern i la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, celebrin una roda de prensa conjunta que es podrá seguir de forma telemàtica. Tan bon punt disposem de l’enllaç per seguir la compareixença us la farem arribar.

En l’agenda també preveu que les dues delegacions es desplacin posteriorment per conèixer diversos projectes turístics pioners en matèria de sostenibilitat i circularitat.

La segona jornada, el dimarts 31, començarà amb la visita del cap de Govern al Palau del Consell de Mallorca, on serà rebut per la presidenta, Catalina Cladera. Les dos delegacions també es desplaçaran fins al Parc de Tecnologies Ambientals de Mallorca, per conèixer el projecte.