Novetats del programa ‘Envelliment Saludable’ de Fundació Crèdit Andorrà

Les activitats, adreçades a persones de més de 60 anys, començaran el pròxim 16 de gener i s’allargaran fins al 23 de juny

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La Fundació Crèdit Andorrà inicia una nova temporada del programa ‘Envelliment saludable’ adreçat a persones més grans de seixanta anys. Els interessants poden inscriure’s als cursos, tallers, xerrades i sortides a partir d’avui, 9 de gener, trucant al telèfon 86 80 25.  També poden seguir la formació de manera en línia a través de la plataforma virtual  (www.fundaciocreditandorra.ad).

 

Les activitats començaran el pròxim 16 de gener i s’allargaran fins al 23 de juny. Aquesta  temporada, la Fundació ha previst una sèrie de novetats relacionades amb les noves  tecnologies, la cultura o la prevenció de la salut.

 

Per exemple, es durà a terme un taller del programa de disseny Canva per aprendre a crear projectes gràfics i audiovisuals; s’oferiran  xerrades sobre l’ús o l’abús dels fàrmacs, sobre liquats i batuts, o sobre com la tecnologia pot  contribuir a la salut; es visitaran nous museus i monuments d’Andorra com la nova seu del  Consell General o l’espai Bici Lab; es parlarà del certificat digital per facilitar les gestions amb  l’Administració, i s’aproximarà la cultura del país amb conferències sobre la transhumància, el desenvolupament de les institucions andorranes o la construcció amb pedra seca.

 

Aquesta nova programació completarà la que s’ofereix de manera recurrent per la bona  acceptació que té entre el públic, com són els cursos d’informàtica amb diferents nivells, els  tallers de telèfon mòbil, xarxes socials, retoc fotogràfic i vídeo digital, o l’ús del Mac, entre  moltes altres propostes relacionades amb les noves tecnologies, la salut i el benestar  general.

 

Francesca Ros, directora de la Fundació Crèdit Andorrà, destaca que “escoltem les  necessitats i les preferències dels usuaris de L’espai i cada temporada oferim un ampli  ventall d’activitats perquè tothom que ho vulgui pugui mantenir-se actiu, participar de les  oportunitats que ofereixen les noves tecnologies i continuar formant-se en coneixements  generals sobre cultura, història, salut i idiomes…”. En aquest enllaç es pot consultar la programació completa.

 

Les places a les activitats presencials són limitades i s’adjudiquen per ordre d’inscripció. Les  iniciatives tenen lloc a L’espai, el centre social d’activitats i formació de la Fundació Crèdit  Andorrà situat a Escaldes-Engordany (c/ Josep Viladomat, 17, 1r).