La Festa Major de Santa Coloma tindrà lloc aquest cap de setmana

Coneix la programació completa

La Comissió de festes de Santa Coloma, amb la col·laboració del Comú d’Andorra la Vella, organitza una Festa major sense restriccions per la pandèmia. Així doncs, recupera alguns dels esdeveniments més populars i multitudinaris, com l’aperitiu i l’arrossada popular, que l’any passat es van suspendre per evitar contagis de Covid-19.

El tret de sortida a la Festa major serà el dissabte 20 d’agost a les 10.30 h amb una gran traca pels carrers de Santa Coloma. A la tarda, concurs de petanca, gimcana infantil i concurs de menjar flams. El ball de nit amb Kool Age iniciarà les activitats nocturnes a les 23 hores. A la mitjanit, gimcana nocturna, i a la 1 de la matinada, concert de Manu & The Vodka’s i discomòbil.

El diumenge 21 a les 12 del migdia se celebrarà la missa solemne a l’església de Santa Coloma, seguida d’un aperitiu a la Plaça Major. Alhora, es farà una ballada de sardanes amb la cobla Juvenil Ciutat de Solsona a l’aparcament d’Enclar, on a les dues del migdia se servirà l’arrossada popular. A la tarda, concurs de botifarra, havaneres i rom cremat, i ball de tarda per a la gent gran. Diumenge se celebrarà la Nit de Rock ambactuacions dels grups Freyja, Perifèria i Pas’N’fals, que acabarà amb discomòbil a la matinada.

Les activitats de l’últim dia de Festa major (dilluns 22), començaran a les 11 del matí amb la Festa de l’escuma a la plaça major. A la tarda, karaoke i xocolatada a les cinc. I a partir de les 22.30 hores, fi de festa a l’aparcament d’Enclar amb el ball de nit a càrrec de Duet Join, i la discomòbil amenitzada per DJ Andrius.