FEDA estrena nou disseny dels seus webs

Es tracta d’una fase transitòria mentre es treballa un nou espai més modern i adaptat a l’experiència virtual de l’usuari

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Amb la voluntat de transmetre el dinamisme i transformació que viu FEDA també en les seves seus  digitals, els webs del grup estrenen des d’avui nova imatge d’entrada actualitzada, incloent-hi  www.feda.ad, però també els espais de FEDA Ecoterm, FEDA Solucions i FEDA Cultura. La renovació  s’estén a més a altres elements a banda dels continguts de portada, com el menús principals, o els  peus de pàgina. 

Es tracta d’una actualització amb petits però importants canvis per millorar l’experiència de  navegació de l’usuari. Hi destaquen els nous continguts d’interès, l’actualitat del grup i la proposta  de valor afegit que promou a través de la implicació i el compromís amb la transició cap a les  energies renovables, la sostenibilitat i l’impacte positiu en la societat i economia andorranes. 

D’aquesta manera, s’ha apostat per un disseny net i modern, donant pes a la informació visual i als  continguts dinàmics, que s’interrelacionen entre les diferents pàgines, les quals alhora mantenen  la seva identitat diferenciada a www.fedaecoterm.ad, www.fedasolucions.ad www.fedacultura.ad

La redefinició inclou un nou accés als continguts d’actualitat i una estructura amb millor usabilitat centrada en l’usuari. Es tracta d’una primera fase que tindrà continuïtat a mig termini amb un canvi  més profund dels espais digitals del grup.  

Mentrestant els clients de FEDA i qualsevol altre visitant de les nostres pàgines continuarà trobant  els elements principals, com l’oficina virtual, la informació per a particulars i empreses, les últimes  notícies i dades d’utilitat. També les informacions relatives a les xarxes de calor i fred, l’app  Mou_T_B, els carregadors per a vehicles elèctrics i les iniciatives culturals i del MW Museu de  l’electricitat, ara d’una manera encara més endreçada i visual.