Èxit rotund a l’Andorra Mountain Festival amb la primera actuació de Martin Garrix

L’Andorra Mountain Music Winter Edition ha donat el tret de sortida aquesta tarda amb èxit després de vendre el cent per cent de les entrades pel primer concert que ha comptat amb el DJ neerlandès Martin Garrix com a cap de cartell.

La primera jornada de l’Andorra Mountain Music ha esgotat totes les entrades amb 4.200 espectadors a l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila per assistir a l’actuació del DJ neerlandès. Sense pluja però amb una temperatura molt freda, els assistents han començat a fer cua molta estona abans que s’obrissin les portes del recinte. Molts d’ells havien vingut des de l’estranger.

Després d’aquest sold out, el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres s’ha mostrat optimista de cara a les pròximes setmanes i ha compartit que “tenim molt bones previsions d’entrada de gent pel festival”. De fet, Torres inclús ha assenyalat que “si no es fa sold out cada dia, faltarà poc, perquè realment el ritme de reserves avança molt bé”. En aquest mateix sentit s’ha manifestat el director general d’Andorra Turisme, Betim Budzaku qui ha indicat que “si anem en aquest ritme que anem avui amb els tres concerts que falten estarem molt contents”.

La celebració del festival que es va iniciar a l’estiu també a l’hivern s’engloba en l’estratègia d’Andorra Turisme per diversificar l’oferta amb espectacles i actes. Així ha indicat que es vol que la gent que vingui a esquiar pugui anar a Andorra la Vella per als concerts. En relacio a Martin Garrix, el ministre ha assenyalat que “és un dels millors DJ del moment i no hem d’oblidar que tots els participants tenen un gran nivell”.

La propera actuació serà el dissabte vinent i anirà a càrrec de Dj Tiësto, un artista avalat pels seus sis àlbums d’estudi i per haver guanyat un Grammy al millor remix per la cançó ‘All of me’ de John Legend.