Èxit de participació a la Fira d’Andorra

L’adquisició del Forfet de Temporada a preu promocional i el retrobament entre els clients més assidus ha estat un dels atractius de l’esdeveniment

Els dies 22, 23 i 24 d’octubre l’esquí ha tornat a ser un dels grans atractius de la Fira d’Andorra la Vella, amb la celebració de la 42a edició, havent quedat suspesa la tardor de 2020 com a conseqüència de la situació d’emergència internacional per coronavirus. L’esdeveniment és la primera gran trobada dels esquiadors, que, amb la compra de forfets, ja tenen la mirada posada en l’inici de temporada.

A partir d’ara, i fins al proper 8 de desembre, el Forfet de Temporada 2021-2022 a Grandvalira encara pot adquirir-se a un preu promocional: 375€ per als residents i 740€ per als no residents. A partir del 9 de desembre el preu de venda al públic es manté igual per als residents, però passa a ser de 935€ per als no residents.

En el cas d’Ordino Arcalís, els residents fidels a Andorra pagaran 185,25€, davant dels 484,50€ dels no residents. Els residents que adquireixin el passi per primera vegada podran fer-ho a un preu de 195€, davant dels 510€ per a nous clients no residents.

La compra pot realitzar-se als canals online de Grandvalira i Ordino Arcalís, i també a l’estand de Grandvalira Resorts ubicat al centre comercial de l’Illa Carlemany.

Més que un forfet!

Els forfets de Grandvalira Resorts ofereixen la possibilitat d’esquiar lliurement a Ordino Arcalís i en un total de 10 estacions d’Europa, Àsia i Sud-amèrica, a més de la incorporació de noves destinacions, actualment en vies de negociació. El Forfet de Temporada d’Ordino Arcalís permetrà esquiar 4 dies a Grandvalira als clients no residents i 2 als residents al Principat. A més, els posseïdors de Forfet de Temporada, residents i no residents, que no van consumir la invitació durant el  2020-21, podran convidar un amic aquest any, si adquireixen el Forfet de Temporada 2021-22.

Per millorar l’experiència del client, el Forfet és recarregable i reutilitzable, el que permet esquiar amb la targeta de l’any anterior, sense haver de passar per taquilles, renovant-la a través del web.

El Forfet de Temporada també inclou, entre molts altres avantatges, un 10% de descompte en alguns dels serveis d’estació a Grandvalira i a Ordino Arcalís, com l’Escola d’esquí i snowboard, restauració, lloguer i botiga.