Esquiades.com i Vallnord-Pal Arinsal inauguren el simulador d’esquí més innovador del món

L’estació d’esquí Vallnord – Pal Arinsal (Andorra) juntament amb l’agència líder en viatges a la neu Esquiades.com han presentat una de les activitats més importants de l’any: el simulador virtual d’Esquiades.com i Vallnord – Pal Arinsal.

Es tracta del simulador d’esquí més avançat del món fabricat per l’empresa nord-americana Skytechsport, especialitzada en simuladors d’esquí.

Durant la presentació, José Marticella, director general de Vallnord – Pal Arinsal va destacar que l’estació és un motor econòmic del país i que novetats com aquesta poden utilitzar-se durant tot l’any i permeten potenciar aquest aspecte.

Es tracta d’un acord molt important entre les dues entitats i demostra la voluntat de voler potenciar el sector de l’esquí, així com els agents econòmics lligats al turisme del país.

Va remarcar alhora que aquest acord i activitat permet seguir amb l’estratègia de Vallnord – Pal Arinsal: ser una estació oberta 365 dies a l’any sota el missatge SKI BIKE & TRAIL.

Per la seva banda, Rafa Fortes, CEO i fundador d’Esquiades.com també ha remarcat que és un dia molt important per a tots, però sobretot per al món de l’esquí en general. Ha destacat que Esquiades.com “Va més enllà del tradicional i busca sorprendre a la gent. En aquest cas, donant l’oportunitat d’apropar l’esquí durant tot l’any”.

El simulador ha tingut un cost total de 100.000 € i l’acord entre les dues entitats tindrà una vigència de quatre anys. L’objectiu d’ambdues parts és poder dinamitzar i potenciar l’esquí durant tot l’any i no només per l’estació sinó també per altres entitats.

Tal com han remarcat Fuertes i Marticella, la idea d’aquest simulador és donar-lo a conèixer fora del territori andorrà en esdeveniments estratègics de les principals capitals del territori espanyol.

EL SIMULADOR

L’activitat permetrà als esquiadors i snowboarders de tots els nivells, fins i tot sense experiència, gaudir d’una experiència única com són les sensacions de baixar per una pista de nivell com de la Copa del Món en una pantalla de 3m d’ample x 2m d’alçada.

El simulador pot usar-se a partir dels 7 anys en funció del seu nivell d’esquí. Estarà obert per als clients durant tots els caps de setmana fins al 12 d’octubre, data de tancament de la temporada d’estiu. Tornarà a obrir-se de cara a la temporada d’hivern, el proper 3 de desembre de 2021. Tindrà un cost de 10 € per sessió.