Dos espectacles excepcionals aquesta setmana a la Massana

Un anirà dirigit per a tots els públics i l'altre als infants

ANDORRA LA MASSANA 28/07/2016 NIT SENSE PARAULES A LA PLAÇA DE LES FONTETES. FOTO DIGITAL EDUARD COMELLAS CULTURA CIRC ESPECTACLES LÍMITS, A CÀRREC DE MERI RABASSA I LAURA MUÑOZ

El circ és una de les disciplines que sempre formen part de l’oferta d’estiu massanenca.

Aquest dijous, l’actriu i acròbata Meri Rabassa torna a actuar a les Fontetes, acompanyada per Miquel Carbonell. Sota el títol “Entreteixits”, proposen un espectacle de circ per a tots els públics, amb malabars, dansa del ventre i, com a plat fort, acrobàcies aèries. A través d’una bucòlica mirada, els dos membres de la companyia Riguel, rescaten els codis del passat amb tendresa. L’actuació serà dins els Dijous a la Fresca, a les 20 h, a les Fontetes.

D’altra banda, continuen els Dimecres de Xics, a les 18 h, al Prat Gran, amb l’espectacle itinerant “El meu amic Brutus”, a càrrec de la companyia Totilau. El protagonista és un ós bru de dos metres i mig d’alçada i 400 k de pes, curiós, afable i divertit, a qui agrada abraçar la gent, ensumar el que mengen i gratar-se l’esquena als arbres i parets. En Brutus farà una cercavila, acompanyat d’uns pagesos de la muntanya, alegres i esbojarrats, que baixen a la ciutat a vendre els seus productes. Durant la cercavila ballaran i jugaran amb músiques d’acordió interpretades en directe. A més faran participar els infants en les danses i jocs tradicionals.