Escaldes instal·larà panells electrònics amb les places d’aparcament

S'ubicaran en cinc punts de la parròquia

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Escaldes-Engordany millorarà la senyalització dels aparcaments comunals amb la instal·lació en cinc punts de la parròquia panells electrònics amb informació sobre el nombre de places lliures. La senyalització vertical indicarà en temps real quantes places hi ha disponibles en cada aparcament i la direcció dels mateixos.

Mitjançant una pantalla de tres dígits, que mostra la informació enviada pel centre de control, el sistema que s’instal·larà proporcionarà informació de forma ininterrompuda les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. Aquesta informació es trametrà a través de sistemes de cablejat amb aparcaments o sistemes sense cablejat per mitjà de mòdem i targeta SIM.

Els planells electrònics s’ubicaran a la cruïlla del carrer de la Unió amb l’avinguda del Fener, la cruïlla del Fener amb el carrer Ciutat de Sabadell, la rotonda de la Dama de Gel (en direcció a l’avinguda Nacions Unides), la rotonda del Pont de la Tosca (en direcció a l’avinguda Carlemany), i la cruïlla de l’avinguda Fiter i Rossell amb el carrer del Falgueró.

La instal·lació dels panells començarà a finals del primer trimestre de 2022, un cop s’hagin actualitzat tots els aparcaments. Així es permetrà reduir el temps de recerca d’una plaça i, per tant, facilitarà l’operativa als conductors.