Caldea amplia l’aforament i ofereix activitats durant els caps de setmana

L’spa termal ja ha venut un 60% de les places disponibles de cara la setmana de Carnaval i en els pròxims dies es preveu que el ritme de reserves s’intensifiqui

Andorra es caracteritza especialment per tenir un rellevant interès a donar un espai a la cultura i a loci. Conscients daixò, a Caldea es poden viure experiències que complementen la visita a l’spa. Fa unes setmanes que es va ampliar l’aforament dels spas, que ara se situa al voltant del 70%, el que ha permès ampliar una mica el nombre de places disponibles. Les xifres dafluència estan encara per sota de les del 2020, ja que tot i aquesta petita ampliació encara hi ha menys disponibilitat d’entrades per garantir la seguretat i el confort dels clients. A més, no s’han recuperat els clients internacionals com els russos i han disminuït els grups descolars entre setmana.

En aquesta ocasió, és Inúu, lspa Adults Only de Caldea, el protagonista de la darrera proposta que ofereix Caldea perquè les estades siguin encara més memorables. Durant les nits dels divendres i dissabte de tot l’hivern, sorganitzen les Champagne Spa Sessions: de 18 a 22h als visitants sels ofereix duna copa de xampany, en un ambient molt íntim i amenitzat amb sessions de música en directe cada 15 minuts, al Berlingot, amb una capacitat limitada a 15 persones en simultani. Per Carnesoltes i Setmana Santa hi haurà més sessions.

A banda d’aquesta animació, Inúu compta amb una bateria de tallers wellness d’accés gratuït per la compra de l’entrada. Entre els més concorreguts destaca el concert de Bols Tibetans i darrerament s’han incorporat les sessions de Mindfulness Movements i el Taller d’Alimentació Ying-Yang.

Aquestes propostes sallargaran fins a la Setmana Santa, moment en què també es programarà de nou lespectacle Hydrox, un show d’acrobàcies que amenitzarà els matins i les nits al Termolúdic. Daquesta manera, lespectacle de teles que es combina amb una actuació de veu en directe i jocs de llums i d’aigua, es podrà veure un cop més a la llacuna central de lspa més gran de Caldea, els dies 9, 14, 15, 16 i 17 dabril de 2022, a les 11h40 i a les 21h40; i el dia 10 d’abril a les 11h40. Lespectacle és apte per a tots els públics i ret homenatge a la candidatura d’Andorra als Campionats del Món d’Esquí Alpí que se celebraran el 2027.

Bon ritme de reserves per Carnaval

De cara la setmana de Carnaval, l’spa termal ja ha venut un 60% de les places disponibles i es preveu que durant els pròxims dies el ritme de reserves s’intensifiqui.

Likids, l’spa d’accés exclusiu per a infants de 3 a 8 anys, tindrà un calendari especial d’activitats per Carnestoltes i els infants podran endur-se una màscara que hauran pintat a la sauna-lounge i una fotografia instantània de record. L’spa infantil també comptarà amb aquestes animacions per Setmana Santa.

Amb aquestes propostes, Caldea es consolida com una alternativa d’oci i d’après-ski. Per això, les visites van molt més enllà del gaudi de les aigües termals, oferint animacions i una intensa experiència que es pot completar amb els tractaments dels spas i loferta gastronòmica.