Andbank creix un 21% el 2021

Ha adquirit tres entitats durant els darrers quatre anys

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Andbank España va créixer un 21% el 2021 respecte al desembre del 2020, i ha tancat el primer semestre d’enguany amb un volum de negoci de 15.800 milions d’euros, informa aquest dilluns en un comunicat.

En sis mesos, Andbank ha sumat 2.735 milions d’euros al seu negoci, i durant el mateix període s’han incorporat a la seva xarxa 20 banquers: 12 procedents de Bank Degroof Petercam Spain i 8 d’altres entitats, a més de 10 agents financers.

El CEO del Grup Andbank, Carlos Aso, ha destacat que l’entitat posa el client al centre de les seves operacions, la qual cosa permet “atreure el millor talent” i accelerar el creixement.

Andbank ha adquirit el negoci de tres entitats durant els darrers quatre anys –Merchbanc, Degroof Petercam Spain, Esfera– i s’ha situat en la vuitena posició del Ranking Funds People de banca privada 2020.

1.000 MILIONS D’EUROS

Compta amb 1.000 milions d’euros de clients “compromesos” amb productes com fons que inverteixen en negocis patrimonialistes com infraestructures, immobiliari o energies renovables, fons de venture capital, private equity o operacions del mercat on l’entitat veu valor.

Aquest semestre destaca la participació de l’entitat en la sortida al MAB de Parlem o Mio Group o que s’ha posat a disposició dels clients productes exclusius com Cheyne, Inveready Convertible Finance, Think Bigger o Everwood.