Escaldes-Engordany fomenta l’activitat física amb la campanya ‘Mou-te’

El tret de sortida és la marxa popular que tindrà lloc demà dissabte a les 11 hores

Escaldes-Engordany aposta per l’activitat física per prevenir malalties de risc en totes les etapes de la vida. Per això, el Govern i els comuns han organitzat diferents activitats sota la campanya ‘Mou-te’ durant aquest proper cap de setmana 2 i 3 d’octubre.

Demà dissabte, els ciutadans que vulguin podran sumar-se a la marxa popular que recorrerà diferents punts del territori. El recorregut tindrà un total de 3 quilòmetres i està pensat per a tota la ciutadania, independentment del nivell físic dels corredors que hi participin.

El tret de sortida de l’activitat serà a les 11 del matí al Prat del Roure, concretament al carrer dels Veedors. A partir d’allà, es dirigirà cap a l’avinguda Carlemany, del passeig de l’Arnaldeta de Caboet fins a la plaça de Santa Anna, per després seguir al carrer d’Engordany, el camí de la Peletera, la plaçeta d’Engordany, l’avinguda Sant Jaume, el carrer del Roc, el carrer de l’Anglada, l’església de Sant Jaume, el baixant Hortalets de Ribot, camí del Valira, parc de la Mola, i el carrer François Mitterand. El recorregut acabarà al Prat del Roure.

La marxa popular no és l’única activitat prevista, sinó que també hi haurà un torneig de bàsquet 3×3 demà dissabte 2 de 10 a 13h al Pavelló Prat Gran; i els grans aficionats dels escacs podran jugar partides simultànies del mateix de 10 a 13h al Prat del Roure. A més, els aficionats de la muntanya també podran aprendre a utilitzar de manera correcta els bastons i els esquís de rodes.

A la tarda, els ciutadans tindran dues exhibicions d’esports. A les 16h, de gimnàstica rítmica a càrrec del Club de rítmica d’Escaldes-Engordany. I just després hi haurà una de taekwondo, a les 17h, a càrrec del Taekwondo Club Principat a la Pl. Coprínceps o, en cas de pluja, al Pavelló Prat Gran en cas de pluja.

Per últim, diumenge 3 d’octubre a la tarda, de 16 a 19h, es faran diversos tallers d’habilitats i destreses de l’handbol a les pistes de bàsquet o al Pavelló Prat Gran (en cas de pluja).