Escaldes-Engordany celebra la festa de la parròquia amb activitats per a tothom

Aquesta serà la primera ocasió que l’autobús Dodge Fargo estarà exposat a l’aparcament del Puader

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Comú d’Escaldes-Engordany organitza un reguitzell d’activitats per celebrar la Festa de la  Parròquia que tindrà lloc el cap de setmana del 17 i 18 de juny. L’efemèride serveix per festejar el  45è aniversari d’Escaldes-Engordany, parròquia que naixia un 14 de juny del 1978.  

El tret de sortida de la festa es donarà dissabte 17 de juny a les 12 hores a la Plaça Coprínceps amb  un concert de la Grossband i la Brass The Gitano Band. Precisament, aquesta darrera formació serà  la que animarà amb música la cercavila que es passejarà per l’avinguda Carlemany a partir de les 18 hores. A les 20 hores, l’Església de Sant Pere Màrtir acollirà el concert de la Coral d’Escaldes Engordany i la jornada finalitzarà amb un ball de nit organitzat per l’Associació Balland que tindrà  lloc a la sala del Prat del Roure. El preu de l’entrada serà de 10 euros. 

La festa de la parròquia continuarà diumenge 18 de juny amb activitats durant tota la jornada. A  partir de les 10.30 hores, a l’aparcament del Puader, els més petits realitzaran jocs d’aigua en què  aprendran a fer un ús responsable d’aquesta. Alhora, també podran jugar dins el circuit de  circulació viària tot aprenent les normes bàsiques i senyals de circulació i compartiran moments  amb efectius del cos de Bombers que s’hi desplaçaran amb un camió, els agents de la policia canina i integrants de la Creu Roja. En el mateix indret hi haurà instal·lat el Fargo, l’autobús més antic del  país. Aquesta és la primera vegada que el Fargo s’exposa al públic i una bona oportunitat per fer-se  una foto junt amb el vehicle.  

Les mateixes activitats a l’aparcament del Puader es reprendran a partir de les 16 hores.