Epizen encara la recta final

Els operaris ja han començat a col·locar les làmines tensades que donaran la imatge definitiva a la façana de l'equipament

Les obres per acabar de definir Epizen, el nou complex comercial ubicat a Sant Julià de Lòria, encaren la recta final. Després que durant les darreres setmanes es comencés a instal·lar l’estructura metàl·lica exterior en forma de ziga-zaga, els operaris ja han començat a col·locar les làmines tensades que donaran la imatge definitiva a la façana de l’equipament i que li donaran, per tant, la seva característica fesomia. La col·locació de ‘la segona pell’ ja deixa entreveure, doncs, el resultat final de l’obra.

Amb aquest ritme de treball, es complirà l’objectiu d’obrir el centre aquest estiu, una vegada s’hagin fet totes les verificacions escaients per tal de garantir la seguretat de tot el conjunt. En aquest sentit, cal destacar que un centre comercial d’aquestes dimensions se sol construir en 36 mesos, mentre que en el cas d’Epizen es farà realitat en la meitat del temps.

El nou centre comercial tindrà una superfície de 54.000 metres quadrats i s’obrirà en dues fases. Així, dels 27.000 m2 destinats a espai comercial i de restauració, se n’obriran al públic un total de 15.000 en la primera fase mentre que els 12.000 restants, entre els quals destaca una gran zona de restauració i una terrassa a l’aire lliure a la planta superior habilitada per concerts i espectacles s’obriran en la segona fase.