fbpx
Divendres, 23 de febrer de 2024
És notícia

Enclar acabarà amb els barris de primera i de segona a Andorra la Vella

Avatar photo

Enclar vol acabar amb els barris de primera i de segona. I ho farà impulsant un pla integral per a tota Andorra la Vella, Santa Coloma i la Margineda. Aquest pla tindrà per objectiu homogeneïtzar les voravies i el mobiliari urbà.

“Hem rebut moltes queixes ciutadanes amb relació als barris de segona i de primera”, ha declarat el número tres de la candidatura, Jordi Cabanes, des de la Margineda. I és que un gran nombre de veïns d’aquest barri han fet arribar el seu malestar a Enclar per l’oblit que han patit durant els dos últims mandats.

“DA no els va anomenar durant el debat, no els ha anomenat en el seu vídeo de campanya i estan dolguts. A la zona hi ha les escombraries sense tancat, les parades d’autobús amb grafits, les marquesines antigues, les voravies descuidades”, ha explicat.

Les principals queixes tenen a veure amb l’embelliment de les voravies, l’estat de les zones destinades a les escombraries, la manca de papereres i bancs, i el col·lapse que genera la sortida dels centres escolars. Enclar vol donar solució a aquests problemes.

Per això impulsarà el pla integral actuant en 20 quilòmetres de carrers per any, prioritzant les zones en què no s’han fet actuacions durant els últims dos mandats. A banda, s’analitzarà amb els veïns, el Servei de Circulació i els centres escolars com resoldre els problemes de circulació que es generen durant les hores punta.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Empotra el cotxe contra la catenària del tramvia i quan li fan la prova d’alcoholèmia quadruplica la taxa màxima

Notícia següent

Més de 1.200 alumnes canten “El Rabadà” per a la Gran Nadala a Reus

Notícies relacionades