S’obre les inscripcions per a les activitats de les vacances de Carnaval a Encamp i al Pas de la Casa

Des de l'Espai Jove s'organitza per als més grans una sortida a la neu amb raquetes o múixing gratuïta però amb inscripció prèvia

El Comú d’Encamp obre a partir de dilluns les inscripcions per a les activitats de l’Àrea de Jovent, de l’Espai Jove i del Llaç d’Animació d’Encamp i del Pas de la Casa que tindran lloc durant les vacances escolars de Carnaval.

La temàtica escollida per enguany seran “els carnavals del món” una idea que permetrà als infants i joves gaudir de la festa de Carnaval a través d’un viatge cultural, sensorial i històric arreu del món per descobrir les tradicions de diferents cultures i països combinant jocs, música, activitats a l’exterior i una “festa final”, el divendres 4 de març, adaptada a la situació sanitària per tal de garantir les mesures de seguretat per la pandèmia.

El Comú ofereix diverses activitats d’acord amb les edats dels infants i joves, així per als més petits del Llaç d’Animació, 3 a 5 anys, les activitats a Encamp seran de l’1 al 4 de març de 8:00 h a 20: 00 h, i al Pas del 28 de febrer al 4 de març de 9:00 h a 20:00 h.

Per als infants de 6 fins a 12 anys, a Encamp les activitats de l’Àrea de Jovent seran del dimarts 1 de febrer al divendres 4 de març, en horari de 8:00 h a 20 h. Al Pas de la Casa les activitats començaran el dia 28 de febrer i fins al 4 de març de 9:00 h a 20:00 h.

Els espais joves, tant d’Encamp com del Pas de la Casa, organitzaran activitats per a joves de 12 a 17 anys, de l’1 de març al 4 de març. El dia 3 de març està prevista una excursió per realitzar activitats a la neu, amb raquetes o múixing, a Grandvalira. Les inscripcions són gratuïtes però cal realitzar reserva prèvia trucant al 831028 o al 635400, o bé, enviant un correu a espaijove@encamp.ad. Les places són places limitades.

Per a totes les activitats les places són limitades i el preu d’inscripció és de 77,80 euros, amb un descompte del 10%, amb el carnet del club Piolet, o bé si el participant és usuari habitual de l’Àrea de dia, i amb un 20% de descompte per al segon/a germà/na. També es poden sol·licitar ajudes socials per aquest tipus d’activitats d’acord amb el reglament al servei d’Afers Socials.