Rècord de participació al XII Premi de Narrativa Fantàstica i de Terror d’Encamp

Les obres es poden votar a través del web del comú fins al dilluns 6 de desembre

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El XII Premi de Narrativa Fantàstica i de Terror  d’Encamp compta amb un èxit de participació. Enguany s’han rebut 105 relats  (66 en la categoria de joves, 31 en la d’adults i 8 en la d’infants), l’any amb més  participació des dels seu inici l’any 2010.  

Les obres es poden votar a través comuencamp.ad fins al dilluns 6 de desembre. Tothom que vulgui votar l’obra que més li agrada ha de clicar sobre la pestanya  ‘m’agrada’ que figura a sota de cada relat.  

Tal com s’indica en les bases, els vots dels ciutadans suposaran un percentatge  de la classificació final i se sumaran conjuntament als vots del jurat. Aquests  darrers, però, tindran un percentatge més elevat i, per tant, prevaldran sobre la  decisió final. 

Part del jurat està format per escriptors residents a Andorra i personal de les  biblioteques comunals. En aquesta edició, els escriptors seran Iñaki Rubio, Núria  Gras i Elisabet Zorita.  

El lliurament de premis es farà el dijous 9 de desembre, a les 18:00 hores, a la  Biblioteca Comunal d’Encamp, que serà a porta tancada només amb els  guanyadors per les mesures COVID.  

Des del servei comunal de biblioteques s’agraeix la participació a tots els infants,  joves i adults que han presentat una obra en aquesta edició i animen a tothom  a gaudir de la lectura d’aquestes obres inèdites.