El projecte Prada de Moles d’Encamp, a l’espera d’una decisió

Després de conèixer els informes elaborats pels tècnics comunal, s'obre un temps d’anàlisi per estudiar l'oferta presentada.

Avui a la tarda ha tingut lloc la reunió en la que s’han presentat els primers informes elaborats pels tècnics comunals que analitzen la proposta presentada pel FC Andorra.

Els consellers comunals de la majoria i de la minoria del Comú d’Encamp s’han reunit aquesta tarda per conèixer els informes elaborats pels tècnics comunals que s’han preparat durant els darrers mesos sobre la proposta presentada pel FC Andorra del concurs públic nacional per a la concessió en règim d’ocupació privativa del terreny on estan ubicades les instal·lacions esportives de Prada de Moles a la parròquia d’Encamp.

Després de la reunió d’avui, la mesa de contractació formada pels cònsols, tres consellers representants de tots els grups polítics, l’interventor comunal, el secretari general i dos tècnics comunals analitzaran el contingut de la proposta presentada i podran realitzar les
consultes necessàries durant les properes setmanes amb l’objectiu que es pugui prendre una decisió sobre aquest concurs en un consell de comú, previst per finals de juliol.