La Fira de Santa Llúcia d’Encamp es consolida un any més

L’esdeveniment, que fa 15 anys que se celebra, s’emmarca en els projectes de reactivació econòmica i comercial de la parròquia

La Fira de Santa Llúcia es consolida un any més amb 14 parades d’artesans i comerciants locals. L’esdeveniment, ubicat a la plaça de Sant Miquel, fa 15 anys que se celebra. L’edició d’enguany es va iniciar aquest dissabte al matí amb diferents espectacles, actuacions musicals i tallers infantils.

El conseller de Cultura i Afers Socials, David Cruz Garcia, ha volgut agrair la participació a tots els assistents i ha destacat la importància d’aquesta fira, ja que és”una manera més de reactivar el comerç i l’activitat econòmica de la parròquia”.

D’altra banda, el conseller ha remarcat la voluntat d’incloure a petits i grans en la festivitat, “precisament, tenim diferents tallers per a infants perquè aquest col·lectiu també estigui involucrat en la fira”. A més, ha destacat que la fira és un esdeveniment parroquial, però que igualment “es dona la benvinguda a tots els turistes que vulguin visitar l’esdeveniment”.

La fira s’ha allargat durant tot el dissabte i tot el diumenge. Avui s’han dut a terme més actuacions i tallers i la celebració ha acabat a les 17.00 h amb el grup musical ‘The Swing Girls’. Per entrar al recinte ha estat necessari respectar les mesures sanitàries: ús obligatori de la mascareta per a totes les persones majors de 6 anys, presentar el certificat COVID per accedir al recinte per a majors de 16 anys, mantenir la distància de seguretat i seguir en tot moment les indicacions dels responsables de seguretat.