Encamp prioritza les activitats a l’aire lliure i per a totes les edats per la Festa Major

La festa serà del 13 al 16 d'agost i es preveu dos talls de la circulació a la zona de Sant Miquel, el divendres i diumenge al vespre

Encamp. Imatge pròpia

La Comissió de Festes ha preparat un programa que començarà divendres, 13 d’agost amb una rua pels carrers del poble amb la “Bandarra Street Orkestra a les 19 h. A partir de les 20:30 h i fins a les 22.30 h hi haurà ball amb el grup de versions La Traca a la Plaça Sant Miquel. Es recupera el sopar del jovent a la sala de festes, amb un aforament limitat a 40 persones, separades en taules de 7 i amb control de test d’antígens obligatori. La compra dels tiquets es realitzarà a l’oficina de turisme d’Encamp i el preu serà de 35 euros el sopar, la samarreta commemorativa de la festa i el test d’antígens que caldrà realitzar el dia abans on indiqui l’organització.

Dissabte 14 d’agost, començarà amb una sessió de ioga a la natura, concretament a la terrassa de l’edifici de Solanelles. L’accés es farà amb el Funicamp. L’activitat és gratuïtat però cal realitzar inscripció prèvia al telèfon 732 700 o bé a recepcio@encamp.ad

Durant tot el dia, des de les 11 fins a ala 13 h i de les 15 fins a les 19 h, al passeig de l’alguer  i a la plaça dels Arínsols hi haurà activitats per als més petits. Pedala i pinta i Andròmines.

A partir de les 16 h de la tarda el Rally Sorpresa prendrà els carrers de la parròquia. Cal realitzar la inscripció prèvia a través de l’Instagram de la Comissió de Festes.

A les 19 h de la tarda les campanes de Santa Eulàlia repicaran amb força per celebrar l’inici de la festa. I a partir de les 20:30 h el grup Hashtag oferirà ball i música a la plaça dels Arínsols.

Diumenge, dia de la Mare de Déu d’Agost i haurà missa a les 12 h a l’església de Sant Eulàlia. Durant tot el dia, des de les 11 h fins a la 13 h  i de les 15 h fins a les 19 h, hi haurà activitats aquàtiques amb inflables al passeig de l’Alguer, i jocs de fusta relacionats amb Andorra, a la plaça dels Arínsols.

A les 15 h de la tarda, al Cafè del Poble hi haurà el concurs de botifarra, i a partir de les 18 h ball de tarda  a la plaça dels Arínsols amb el grup Music Lovers. Diumenge a l’escenari de la plaça Sant Miquel tancarà el programa l’orquestra Sixtus.

El dilluns, festiu a Encamp, la missa de Sant Roc a l’església de Sant Eulàlia, donarà el tret de sortida al darrer dia de festa. Al finalitzar la missa, a Casa Comuna, es farà l’homenatge als padrins i padrines més grans de la parròquia.

A partir de les 16 h de la tarda, un espectable d’acrobàcies amb bicicleta BMX serà l’activitat de tarda conjuntament amb el ball del grup de versions Van’d Bolo a la plaça dels Arínsols, a partir de les 17 h.

Un castell de focs des del pont de Riberaigües serà el final de festa de l’edició d’enguany de la festa major.

El Comú d’Encamp recorda que totes les activitats estaran perimetrades i per tant, en la zona delimitada, és obligatòria la mascareta en tot moment. Està prohibit menjar, beure o fumar a dins d’aquestes zones senyalitzades, entre altres mesures de seguretat.

Clica aquí per descarregar el programa de Festa Major d’Encamp 2021

Tall de la circulació i desviament de les línies L2 i L4 d’atobús

Divendres, 13 d’agost i diumenge, 15 d’agost, des de les 20 h del vespre i fins a les 11 h de la nit, es tallarà el transit rodat a l’avinguda de François Mitterrand, des de la rotonda de Prat de Genil fins a la plaça dels Arínsols, pels actes de la Festa Major. En conseqüència les línies d’autobús L2 i L4 modificaran el seu recorregut parcialment pel seu pas per l’avinguda, de manera que s’habilitarà una parada a l’inici del carrer Mirador, a tocar de la rotonda de Prat de Genil,  i una altra, a la rotonda de la benzinera.