Dijous, 18 de juliol de 2024
És notícia

Encamp continua la Setmana Europea de Prevenció de Residus

Avatar photo

Encamp ha començat les activitats de la Setmana Europea de Prevenció de Residus aquest matí amb una jornada de sensibilització a les escoles de la parròquia per fomentar les bones pràctiques en la prevenció i la reutilització de residus.

La iniciativa forma part de les propostes que fa el comú d’Encamp en el marc de la setmana de prevenció organitzada entre els set comuns i el Govern d’Andorra, on del 18 al 26 de novembre cada parròquia ofereix diferents activitats.

 

Taller ciutadà gratuït sobre bioplàstics i punt de recollida de taps d’envasos

A banda de les accions escolars, Encamp ha fet aquesta tarda, a les 19:30, un taller gratuït per a la ciutadania sobre bioplàstics elaborats amb residus orgànics. L’activitat ha tingut lloc al Complex d’Encamp.

Aquestes propostes es complementen amb un punt de recollida de taps d’envasos que estarà ubicat durant tota la setmana davant del Complex. La recaptació ajudarà a reduir i reutilitzar aquest material construint, per exemple, mobiliari urbà. Precisament, davant del punt de recollida s’ha exposat un banc fabricat amb plàstic provinent de taps d’ampolles que exemplifica les possibilitats de reciclatge dels residus d’envasos que es dipositen al contenidor groc. L’acció s’emmarca en la campanya ReciclemBé.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three + eleven =

Notícia anterior

L’antic Patronat de Sitges esdevindrà un equipament cultural actiu a finals de 2024

Notícia següent

Escaldes-Engordany organitza un cicle per apropar la història dels ponts de pedra a la població

Notícies relacionades