Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Encamp aprova la dissolució de la societat del Funicamp

Avatar photo

El Comú d’Encamp ha aprovat avui en sessió de consell de comú la dissolució de la societat FUNITEL d’Encamp SAU, com a tràmit necessari per “continuar avançant i concretant tots els tràmits necessaris perquè la nova concessió del domini esquiable pugui començar” tal com ha explicat la cònsol major, Laura Mas.

Mas ha detallat els passos a seguir, en referència al Funicamp, indicant que, en primer lloc per dissoldre la societat, cal fer una aportació de 950.000 euros per poder liquidar les pòlisses i ha remarcat que “no suposa un increment de l’endeutament, ja que es finança amb una partida que ha rebut més ingressos dels pressupostats”. Amb la incorporació dels béns de la societat, és a dir el giny, entès com els edificis de les estacions de sortida, intermèdia i arribada, les cabines, les pilones, cables, etc. a favor del comú d’Encamp, es procedeix a acordar la dissolució de la societat.

El comú d’Encamp inclou en el contracte de la nova concessió l’explotació del Funicamp, i per tant, aquests tràmits eren necessaris.

Finalment la cònsol major ha remarcat que “l’aparcament situat a sota de l’estació de sortida del Funicamp, seguirà sent del comú d’Encamp i no s’inclou en la nova concessió”.

Altres punts del consell de comú

Per altra banda la sessió d’avui ha permès ampliar les partides per tal que el comú d’Encamp pugui canviar el cortinatge de la sala de Festes, que tal com ha explicat la cònsol major “és un equipament amb molt ús i cal invertir-hi en millores perquè es puguin continuar programant espectacles de qualitat”, i per altra banda, la compra del mobiliari del nou bar restaurant del parc de l’Ossa del qual “ja s’apropa la data d’obertura” tal com ha dit la cònsol major.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

five × three =

Notícia anterior

Escàndol per l’intent de segrest d’un nen de 6 anys: El pare s’ho va inventar

Notícia següent

La Policia de Cunit realitza controls de velocitat en punts negres del municipi

Notícies relacionades