El Comú d’Encamp inicia les obres de millora de l’edifici de l’antiga casa comuna

L’edifici de serveis comunals alberga el servei de Circulació, la Policia, Sercensa, diversos despatxos d’entitats i els serveis de Correos i La Poste

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Comú d’Encamp inicia, a partir de l’1 de febrer les obres d’embelliment i millora de l’eficiència energètica de l’edifici de serveis, conegut com antiga Casa Comuna, ubicat a l’avinguda de François Mitterrand.

El conseller d’Obres públiques i Urbanisme, Joan Marc Pifarre ha explicat que “les obres consisteixen, principalment, en la millora de l’eficiència energètica de l’edifici i la reforma de la planta baixa i la façana exterior, seguint amb el pla d’embelliment de la parròquia”

Entre les accions de millora de l’eficiència energètica, s’inclou el canvi de sistema de calefacció, de manera que es passarà de gasoil a energia aerotèrmica.

Les obres han estat adjudicades per un import de 475.443,19 € a l’empresa Construccions Entrimo SL, i tenen una durada prevista de sis mesos, aproximadament.

L’antiga casa comuna és un edifici comunal de serveis molt cèntric del qual gran part de la façana dona a l’avinguda recentment remodelada. El Comú d’Encamp està desenvolupant un pla de millora de les instal·lacions comunals per adequar-les a la Llei d’Impuls de la Transició Energètica i el Canvi Climàtic (LITECC), amb l’objectiu i compromís de reduir les emissions i el consum d’energia i aquesta inversió s’emmarca en aquest pla.

Actualment aquest edifici comunal acull els serveis de Circulació i la Policia, en les tres primeres plantes, Sercensa i els despatxos de diverses associacions de la parròquia s’ubiquen en les plantes superiors, i els serveis de Correos i de La Poste estant instal·lats a la planta baixa. Mentre durin les obres, tots els serveis es mantindran en el seu lloc i accés habitual, excepte, Correos i La Poste que es traslladaran temporalment al vestíbul de Casa Comuna, a la plaça dels Arínsols, a partir de l’1 de febrer.