El Comú d’Encamp ajorna el tercer torn de colònies per la detecció de diversos casos positius

Arrel del cribratge de control entre el segon i tercer torn s'han detectat diversos positius entre infants i monitors

Encamp. Imatge pròpia

El Comú d’Encamp informa que s’ha ajornat el tercer torn de colònies a l’alberg de la Baronia com a mesura de prevenció, ja que en el darrer cribratge de control, que es va realitzar al finalitzar el segon torn, varen aparèixer diversos positius en COVID-19. Durant els propers dies el Comú informarà de si es manté l’ajornament o suspèn el tercer torn, en funció de l’evolució de casos i de la disponibilitat de dates.

El Comú realitza un cribratge a l’inici i al final de cada torn de colònies a tots els monitors. D’acord amb el protocol establert pel Ministeri de Salut, el Comú ha informat a totes les famílies dels inscrits des del primer moment que es van detectar, el passat divendres i serà el Ministeri de Salut l’encarregat de realitzar el seguiment. El Ministeri de Salut ha confirmat avui 14 infants i 2 monitors positius, asimptomàtics o amb simptomatologia lleu.

Els infants estan amb les seves famílies, ja que el segon torn finalitzava el passat dimecres, 28 de juliol. Des del Comú d’Encamp desitgem als infants i monitors una prompta recuperació.