Arrenca a Encamp la 9a concentració internacional de vehicles antics ‘Week end dels 60s’

L’esdeveniment compta amb 200 participants, el 80 % del qual és forà, de Catalunya, el sud de França i València

La 9a concentració internacional de vehicles antics “Week end dels 60’s” ha arrencat aquest matí des de l’aparcament del Prat de l’Areny d’Encamp, l’escenari dels actes i activitats que es faran avui i demà en el marc de la concentració.

L’esdeveniment, organitzat per l’Associació Andorrana de Vehicles Antics (AAVA), ha començat amb una exposició estàtica on s’han aplegat els 80 vehicles participants. De les 9 h a les 12 h, els curiosos i amants d’aquests vehicles han pogut apropar-se als grans clàssics de les diferents marques automobilístiques del mercat.

A les 12 h, s’ha iniciat un recorregut amb tots els vehicles pels carrers d’Encamp, Escaldes-Engordany i Andorra la Vella. La sortida de la rua ha comptat amb l’assistència de la cònsol major del comú d’Encamp, Laura Mas.

Posteriorment, els vehicles han tornat al Prat de l’Areny, on s’ha celebrat un concurs d’elegància i l’actuació del Cor Rock d’Encamp. A les 14 h, ha tingut lloc un dinar de germanor al Complex Esportiu i Sociocultural amb un menú típic andorrà.

De cara a la tarda, de les 16 h a les 18.30 h, hi haurà una sortida amb els vehicles en direcció a Canillo, Coll d’Ordino, mirador del Roc del Quer (on els participants faran una visita) i Ordino.

A la nit, els participants de la concentració i les autoritats comunals assistiran a un sopar al Complex i es farà l’entrega de premis i trofeus del concurs d’elegància. La jornada acabarà amb una sessió d’autocinema d’estil americà al Prat de l’Areny amb consumició i crispetes gratuïtes per a tots els participants.

Actes de diumenge

L’esdeveniment continuarà diumenge amb una exposició estàtica i l’actuació del grup de ball en línia Principat d’Andorra BELA a l’aparcament del Prat de l’Areny, de les 9 h a les 11 h. Posteriorment, de les 11 h a les 12 h es farà una rua dels vehicles pels carrers d’Encamp, Escaldes-Engordany i Andorra la Vella.

Finalment, de les 12 h a les 13.30 h es farà una excursió a Beixalís amb tots els vehicles antics i es clourà l’esdeveniment amb un dinar de germanor i un sorteig de regals.

Els actes i exposicions de la concentració giren al voltant de l’estil i el ritme pop-rock. A més, s’emmarcaran en la celebració del 70è aniversari de la marca SEAT, sent aquest un dels vehicles estrella de l’esdeveniment.

L’esdeveniment compta amb 200 participants, el 80 % del qual és forà, de Catalunya, el sud de França i València.