Encamp construirà un nova zona de lleure infantil i juvenil a l’antiga duana del Pas de la Casa

Les obres comencen aquesta setmana i duraran sis mesos amb una inversió de 428.000 euros

El Comú d’Encamp construirà una nova zona de lleure infantil i juvenil a l’antiga duana del Pas de la Casa, que estarà enllestida en sis mesos i suposarà una inversió de 428.024,17 euros.

El nou espai lúdic inclou un parc infantil amb jocs adaptats per a diverses franges d’edats a la zona superior i un joc gegant de tobogans que estarà a la zona inferior. La nova zona lúdica tindrà dos nivells, que estaran connectats per una escala. Un dels accessos serà pel carrer del Ramal, just davant de la nova escola bressol, de l’Àrea de Jovent i del Llaç d’Animació i l’altre accés serà per l’avinguda del Consell General al costat de l’oficina de turisme amb un total de 850 m2.

La cònsol major d’Encamp, Laura Mas, ha explicat que “els veïns del Pas de la Casa, i especialment els infants i joves demanaven un espai més ampli i amb més varietat de jocs” i amb aquesta nova inversió al Pas de la Casa “donem resposta a les necessitats de joves i infants del Pas de la Casa per tenir un espai idoni per jugar i gaudir de l’entorn”

La cònsol major ha avançat que el pròxim dimarts, a la sessió del consell d’infants, es proposarà als representants infantils que busquin un nom per aquest nou parc.