Encamp celebra el quart i darrer “Mercat d’estiu a la plaça’

Artesans i comerços locals estaran ubicats als voltants de la plaça Sant Miquel del 10 al 12 de setembre

Des d’aquest divendres 10 fins diumenge 12 de setembre, la plaça Sant Miquel d’Encamp acollirà la darrera edició dels “mercats d’estiu a la plaça”. Aquest serà el quart i últim mercat d’artesania i comerç local de l’edició 2021.

Durant aquest últim mercat, artesans i comerços locals muntaran parades a l’aire lliure durant tot el dia i fins a les 19 h de la tarda. A més, es comptarà amb les actuacions musicals de Black Thursday, divendres 10 de setembre a les 19 h de la tarda, i els de Punkers Love the 80s el dissabte 11 a la mateixa hora, a l’escenari de la plaça de Sant Miquel.

La iniciativa ‘Mercats d’estiu a la plaça’ es va iniciar l’any passat amb l’objectiu de promoure i dinamitzar l’economia encampadana. La primera edició va ser molt ben valorada, tant pels veïns com pels comerciants i restauradors, i enguany es va decidir repetir l’acció amb un total de quatre mercats repartits en quatre caps de setmana diferents, dos han tingut lloc al Pas de la Casa i dos a Encamp. La iniciativa s’emmarca en les accions i mesures incloses en el pla de reactivació econòmica, que integra activitats complementàries a l’oferta turística, cultural i esportiva.