Encamp acull una nova trobada dels horts socials per a la gent gran

El projecte, impulsat per Reig Fundació i en col·laboració amb els set comuns, ha celebrat l’acte anual de cloenda amb una cinquantena d’assistents que han pogut intercanviar impressions i compartir experiències

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La sala d’exposicions del comú d’Encamp ha acollit aquest matí una nova edició de la trobada interparroquial dels horts socials per a la gent gran. L’acte ha comptat amb una cinquantena d’assistents entre participants, membres de la iniciativa i autoritats del comú d’Encamp, com la cònsol major, Laura Mas, i el conseller d’Higiene, Medi Ambient i Agricultura, Andreu Riba.

La cònsol major ha inaugurat l’acte amb paraules de benvinguda i assegurant que des del comú “estem molt contents de poder participar en aquest projecte, que es fa en col·laboració entre els set comuns i està impulsat per Reig Fundació”.

Mas també ha assegurat que la iniciativa dels horts socials “és una de les activitats que suma dins del programa de propostes que fem destinades a aquest col·lectiu i que, a més, complementa la vida social i física dels participants”. També ha matisat que el projecte “fomenta la pràctica del cultiu, que potser és un valor que s’està perdent i que hauríem de transmetre de generació en generació per passar el relleu sobre com es fan els cultius, el procés de recollida…”.

L’acte ha finalitzat amb un aperitiu per a tots els assistents, que han aprofitat per intercanviar impressions sobre el projecte i compartir part de les seves experiències.