Els visitants d’Andorra ja poden activar una eSIM amb tarifes de mòbil nacionals

El nou servei permetrà als turistes i visitants descarregar-se al mòbil una eSIM de prepagament amb les tarifes d’Andorra Telecom

Andorra Telecom ha habilitat la eSIM per als visitants d’Andorra. D’aquesta manera, totes les persones que visitin el principat i que tinguin un mòbil compatible amb aquest format, podran descarregar-se una eSIM, equivalent a una SIM física però en format digital.

Així, aquests usuaris podran realitzar comunicacions amb les mateixes tarifes que els clients de la telefonia mòbil de prepagament d’Andorra Telecom, estalviant-se els costos derivats dels roaming a Andorra.

Per a poder descarregar-se aquesta eSIM, els clients hauran de registrar-se prèviament al web de la companyia andorrana i assegurar-se de que el seu telèfon mòbil és compatible amb aquesta tecnologia. Els primers models compatibles amb la eSIM van aparèixer fa aproximadament 3 anys.

Un cop fet el registre, el client haurà de triar entre les dues tarifes disponibles, de 9€ o 19€ amb les que podrà efectuar i rebre trucades, enviar SMS i connectar-se a 4G amb les mateixes condicions que els clients habituals d’Andorra Telecom.

Carles Casadevall, portaveu d’Andorra Telecom indica que “estem molt contents de poder oferir aquest servei a tots els visitants del país, facilitant la connexió a internet i, per tant, la interacció amb les xarxes socials per poder compartir la seva estada.

D’aquesta manera, els visitants tindran a l’abast de la mà tot allò que els país els hi pot oferir i podran seguir connectats tranquil·lament durant tota la seva visita”.

Per a donar a conèixer aquest nou servei, Andorra Telecom iniciarà en breu una campanya publicitària online dirigida als futurs visitants del país, de manera que puguin realitzar el procés de registre i descàrrega de la eSIM abans de la seva arribada a Andorra.