Els concerts de l’Andorra Mountain Music omplen més del 80% de la seva capacitat

Base de la pista de l'Avet de Grandvalira, a Soldeu (Andorra), on es veu el muntatge de l'escenari i el recinte que va acollir l'Andorra Mountain Music. ACN

Malgrat que el concert de David Guetta ha hagut de començar més tard del previst a causa de la pluja, l’actuació del conegut DJ ha posat punt i final a l’Andorra Mountain Music, un concert que tanca un total de cinc actuacions realitzades durant cinc dissabtes i que ha omplert un 80% de la capacitat disponible. Del total d´assistents, un 70% han estat turistes mentre que un 30% han estat andorrans i residents al país.

Així ho ha avançat avui al vespre el director general d´Andorra Turisme, Betim Budzaku, al realitzar un primer balanç de l’Andorra Mountain Music.

Entre els aspectes més destacats d’aquest festival cal mencionar el format a l’aire lliure i enmig de la muntanya així com també, la bona acollida que ha tingut sobretot el darrer concert amb David Guetta, que ha fet ple absolut i amb assitència destacable les actuacions dels DJ Armin van Buuren, Bob Sinclar, Don Diablo i Mónica Naranjo. Aquest fet confirma que l’aposta per un festival de música dance i electrònica és encertada.

La logística del festival s’ha hagut d´anar adaptant a la canviant situació sanitària i això ha suposat una major complexitat organitzativa de l’Andorra Mountain Music, sobretot a partir del concert del Bob Sinclar.Tot i això, la majoria dels assistents han entès i acceptat que la situació actual també requeria de la incorporació de controls sanitaris i mesures més restrictives aprovades pel Ministeri de Salut per assegurar el bon desenvolupament de l’esdeveniment.

Segona edició de l’Andorra Mountain Music en marxa

Ara és temps per analitzar com ha funcionat l´Andorra Mountain Music i veure si de cara a l´any vinent es continua apostant per aquest festival. La intenció inicial és que així sigui però també caldrà valorar la viabilitat del format i programar unes noves dates dins del calendari. El que ja queda descartat és que es celebri durant el mes de juliol ja que serà precisament llavors quan està previst que tingui lloc el nou espectacle del Cirque du Soleil.

Abans que s’acabi l´any es prendrà una decisió sobre l’organització d’una segona edició de l’Andorra Mountain Music.